четверг, 20 октября 2022 г.

STREAM-освіта. Конструювання геометричних фігур і форм

    Для "Математичної скарбнички" в блозі підготувала для дітей новий демонстраційний матеріал. Теми "Математика, читання, письмо" я запустила в соціальних мережах - в нашій групі "Тематичні матеріали для дітей" (Вконтакте) та "Тематичні матеріали для дітей" (Фейсбук)
    STREAM-освіта дітей дошкільного та молодшого шкільного віку передбачає моделювання й конструювання реальних та абстрактних предметів оточуючого світу. Якщо ви прагнете допомогти дитині візуально уявити властивості геометричних фігур і форм, то за допомогою пластиліну й паличок (зубних, лічильних та ін.) зробити це буде дуже легко та наочно!
    Запропоновані картки допоможуть вашій дитині це зробити. Можна не тільки розвинути математичне мислення малюка, але й зорове сприйняття, орієнтування у просторі, дрібну моторику руки. 

Приклад роботи з картками
Якщо вам цікаво працювати з дитиною в цьому напрямку, підписуйтесь на БЛОГ у формі нижче. 
Якщо ви вже отримуєте новини про матеріали на емейл, 
то підписуватись не треба! 
Отримувати нові матеріали на електронну пошту:
   Всі матеріали ви отримуєте БЕЗКОШТОВНО та можете завантажити!

ПРИЄДНУЙТЕСЬ НА ФЕЙСБУК


P.S. Дана стаття та прикріплені до неї матеріали (в тому числі файли) авторські та призначені виключно для власного (особистого) використання, публікація на інших сайтах без згоди з автором ЗАБОРОНЕНА!  Всі права захищені. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...