четверг, 13 июля 2023 г.

Гра з прищіпками "ЛІТНІ ЗНАХІДКИ"

    В блозі продовжується публікація матеріалів на тему "Літо", тому я підготувала для ваших діток ще одну цікаву та корисну гру з прищіпками. Тему "Літо", я запустила в соціальних мережах, в нашій групі "Тематичні матеріали для дітей" (Вк) і "Тематичні матеріали для дітей" (Фейсбук)

    Якщо ви бажаєте розвинути моторику рук дитини та її зорову пам'ять, то гра допоможе вам це зробити. Особливо корисно застосовувати гру в роботі тифлопедагога з дітьми з вадами зору та з багатьма категоріями дітей з особливими освітніми потребами. Гра має назву Гра з прищіпками "Літні знахідки". Для гри необхідно: роздрукувати та розрізати на часити картки; піготувати прищіпки.

Правила гри: візьміть будь-яку картку, запропонуйте дитині назвати спочатку основний (великий) об'єкт, зображений на картці, потім назвати всі об'єкти зображені нижче на карточці та прикріпити прищіпку до того зображення яке відповідає основному зображенню картки. 
Для ускладнення завдань - запропонуйте виконати їх за обмежений час, наприклад - 15 сек.
* Пограйте в мовленнєву гру "Назви один - багато". Наприклад, запитайте - "Це один краб повзає, а це - багато крабів повзають".
Пограйте в гру "Жива - нежива природа".
                     Бажаю, щоб матеріал був для ваших діток корисним! 
Якщо вам цікаво працювати з дитиною в цьому напрямку, підписуйтесь на БЛОГ у формі нижче. 
Якщо ви вже отримуєте новини про матеріали на емейл, 
то підписуватись не треба! 
Отримувати нові матеріали на електронну пошту:
   Всі матеріали ви отримуєте БЕЗКОШТОВНО та можете завантажити!

ПРИЄДНУЙТЕСЬ НА ФЕЙСБУК

P.S. Дана стаття та прикріплені до неї матеріали (в тому числі файли) авторські та призначені виключно для власного (особистого) використання, публікація на інших сайтах без згоди з автором ЗАБОРОНЕНА!  Всі права захищені. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...