суббота, 18 мая 2024 г.

Демонстраційно-ігровий комплект "КОЛІР В КАРТИНАХ ХУДОЖНИКІВ"

    Продовжую ділитися з педагогами та батьками матеріалами на тему "Образотворче мистецтво". Матеріал представляє собою демонстраційно-ігровий комплект "Колір в картинах художників". 
    Демонстраційний комплект складається з 10 плакатів з 60 репродукціями картин українських та всесвітньо відомих художників. Кожен плакат містить назву кольору та шість картин з відтінками цього кольору. Всі шедеври образотворчого мистецтва підписані, що дуже зручно під час демонстрації чи розмови з дітьми. 
    Набір можна використовувати в ігровій діяльності для гри в образотворче лото. Лото призначене для розвитку уваги, пам’яті, допоможе дитині познайомитися з відомими художниками та їх шедеврами живопису, навчитися сортувати картини-твори живопису за кольорами та навпаки. 
    Демонстраційно-ігровий комплект розроблений для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Правила гри в лото: Учасники гри розподіляють великі картки з підписами кольорів. Картки з картинами складаються в купку та перемішуються. Педагог виймає з купки одну картку з твором живопису (картинкою), називає та показує гравцям, а гравці покривають великі картки тими картками з творами жиопису, які збігаються з їхніми. Той, хто спочатку і без помилок, закрив велику картку, виграє.

До данного комплекту пропонується посібник Дидактичні картки "Колір в завданнях, віршах та творах мистецтва" >>>>>>>>>>>>>> 
Демонстраційно-ігровий комплект "Колір в картинах художників" містить
11 сторінок у форматі pdf
Для отримання детальної інформації пишіть filo_irina @ ukr.net (прибрати пробіли)

УСІ МАТЕРІАЛИ ВИ ОТРИМУЄТЕ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ!
УСІ МАТЕРІАЛИ БЛОГУ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ

© 2024. ПЕРЕПРОДАЖ, КОПІЮВАННЯ та ВІДТВОРЕННЯ будь-якої частини матеріалу будь-якими способами ЗАБОРОНЕНО!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...