пятница, 12 сентября 2014 г.

Дидактичні картки "Структура дерев"

Продовжую публікувати авторські матеріали на тему "Дерева".
Сьогодні - це дидактичні картки "Структура дерев".

Дидактичні картки «Структура дерев» призначені для ознайомлення дитини зі світом рослин на прикладі дерева - дуба (але є й відмінні елементи, властиві певним видам дерев). Кожне дерево має свою неповторну красу: форму стовбура і листя, вид кори, плодів, квітів. За допомогою дидактичних карток ви можете познайомити дитину через бесіду, опис, розповідь з яскравим розмаїттям рослинного світу. Картки розвинуть не тільки пізнавальний і дослідницький інтерес у дитини, але й естетичний смак.
Це дозволить дитині відчувати себе впевненіше в природному середовищі, розвине в ньому дбайливе ставлення до світу природи.
Як грати з картками? Ігор можна підібрати багато. Розглянути картки, назвати що на них зображено, прочитати назви, пограти в гру "Що з початку, що потім", пограти в гру "Дерево в різні пори року", провести спостереження за картками на прогулянці, пограти в гру "Знахідки" і т.д. 
Сподіваюся, що матеріал буде вам корисний 
і ви зможете цікаво провести свої заняття та ігри!
Якщо вам цікаво працювати з дитиною в цьому напрямку, підписуйтесь на БЛОГ у формі нижче. 
Якщо ви вже отримуєте новини про матеріали на емейл, 
то підписуватись не треба! 
Отримувати нові матеріали на електронну пошту:
   Всі матеріали ви отримуєте БЕЗКОШТОВНО та можете завантажити!

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НИШИХ ГРУП ВКОНТАКТЕ


P.S. Дана стаття та прикріплені до неї матеріали (в тому числі файли) авторські та призначені виключно для власного (особистого) використання, публікація на інших сайтах без згоди з автором ЗАБОРОНЕНА!  Всі права захищені. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...